Om CSU Egedammen

CSU Egedammen er et specialundervisningscenter, der tilbyder specialundervisning for unge med særlige behov. Undervisningscenteret ligger i Hillerød tæt på offentlige transportmidler og naturområder.

Undervisningstilbud

Der er 3 ungdomsuddannelser - en for unge med udviklingshæmning og andre unge med særlige behov, en for unge med autisme og en for normaltbegavede unge med kontakt- og opmærksomhedsforstyrrelser. I alt undervises ca. 75 unge.  De forskellige undervisningstilbud holder til i mindre bygninger. Der er derfor mange små "skoler i skolen", hvilket giver god overskuelighed og en rolig, afslappet atmosfære. Bygningerne er indrettet til alle former for specialundervisning. Skolen rummer mange nyindrettede faglokaler, bl.a. multimedierum, kreative værksteder og fitnesslokale. Udenomsarealerne lægger op til idræt og andre aktiviteter.


Fritidsordning

Egedammens fritidsordning holder til i en selvstændig bygning. Lokalerne og fritidsordningens sansehave er indrettet til at tilgodese de unges behov for fritidsaktiviteter. Derudover kan fritidsordningen benytte alle skolens andre lokaler. Der går ca.15 elever i fritidsordningen.

Adresse

CSU Egedammen

Skovledet 14

3400 Hillerød

CVR 29189366

EAN 5798001079228

Kontakt

Kontakt og sikker e-mail

Kontoret holder åbent

Mandag til torsdag 8.00-15.00

Fredag 8.00-12.00

Kontoret er lukket i skoleferier