Om CSU Egedammen

CSU Egedammen er et specialundervisningscenter, der tilbyder specialundervisning for unge med særlige behov. Undervisningscenteret ligger i Hillerød tæt på offentlige transportmidler og naturområder.

Undervisningstilbud

De unge på CSU Egedammen deler sig groft sagt i tre grupper - unge med udviklingshæmning og andre unge med særlige behov, unge med autisme og normaltbegavede unge med kontakt- og opmærksomhedsforstyrrelser. I alt undervises ca. 70 unge.  De forskellige undervisningstilbud holder til i mindre bygninger. Der er derfor mange små "skoler i skolen", hvilket giver god overskuelighed og en rolig, afslappet atmosfære. Bygningerne er indrettet til alle former for specialundervisning. Skolen rummer mange nyindrettede faglokaler, bl.a. multimedierum, kreative værksteder og fitnesslokale. Udenomsarealerne lægger op til idræt og andre aktiviteter.


Fritidsordning

Egedammens fritidsordning holder til i en selvstændig bygning. Lokalerne og fritidsordningens sansehave er indrettet til at tilgodese de unges behov for fritidsaktiviteter. Derudover kan fritidsordningen benytte alle skolens andre lokaler. Der går ca.15 elever i fritidsordningen.